Camelia Shiseido
Κάντε τις αγορές σας
To νεο αρωμα
Η παρουσία σας. Η αύρα σας. Το άρωμά σας.
Δειτε την ταινια

Το αρωμα

Λευκό, φωτεινό, αποκαλυπτικό

Σχεδιασμένο με τη μοναδική αρωματική δομή της Shiseido, το Ever Bloom είναι ένα λουλουδάτο άρωμα που διαχέει το άρωμα του και αποκαλύπτει την ευωδία του.
Μία μόνο σταγόνα από το κομψό αυτό άρωμα έχει τη δύναμη να γεμίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο.

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Συμφωνία

Κυκλάμινο
Λωτός

ΦΥΣΙΚΟ
ΚΑΘΑΡΟ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Συμφωνία

Ανθός πορτοκαλιάς
Γαρδένια
Sylkoide Musk

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
ΕΘΙΣΤΙΚΟ
ΓΑΛΗΝΙΟ

Η εκφραση της νεας θηλυκοτητας

Η αιωνιότητα είναι μια στιγμή

Εφήμερο, στιγμιαίο, άμεσο: η ξαφνική άνθηση ενός λευκού λουλουδιού που απελευθερώνει σε μια στιγμή - και για λίγα λεπτά μόνο - τη σαγηνευτική αύρα του και το άπειρο, αιώνιο μονοπάτι. Έχει τη δύναμη να αναστείλει το χώρο για πάντα.

Η ευαισθησια ανθιζει

Όλα ξεκινούν με την ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός λουλουδιού, την έκφραση της διαχρονικότητας και της αιωνιότητας. Η φωτογραφία ενός λουλουδιού. Ένα απλό λουλούδι, το αιώνιο θηλυκό σύμβολο.
Μια κυρίαρχη καμέλια, που έχει αποθανατιστεί στη στιγμή, το 1940, από την κάμερα του Roso Fukuhara, γιου του δημιουργού της Shiseido και έναν παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη ...

Με μια ματιά, μια γυναίκα μπορεί να κάνει έναν άνδρα να την ερωτευτεί...

Τη βλέπουμε καθώς περνάει. Αισθάνεται άνετα παντού. Η κομψότητά της φωτίζει τα πάντα. Αυτή η πολύ μοντέρνα γυναίκα επιλέγει ένα άρωμα που δεν είναι ακριβώς άρωμα. Είναι ένα αποτύπωμα, μια καλοσυνάτη αύρα φωτός και ευγένειας, ένα άρωμα που φέρνει στο νου, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, μια νέα θηλυκότητα: πιο απαλή, πιο ανθρώπινη, πιο αυθεντική.

Εμπνευση και karakusa

Το κλασικό ιαπωνικό μοτίβο, Κarakusa, πρωτοεμφανίστηκε το 1915 στον οίκο των σχεδιαστών Shiseido, οι οποίοι ήταν επηρεασμένοι από καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών του Τόκιο.Το Κarakusa παραπέμπει στην πεμπτουσία του αρώματος Ever Bloom. Αποτέλεσε τη φυσική επιλογή για να εκφραστεί η ιδέα της ζωτικής ενέργειας, η ιδέα μιας λαμπερής και απόλυτα φυσικής ομορφιάς...

Ο αρωματοποιος : aurélien guichard

Όταν σχεδίαζα το Shiseido Ever Bloom, ήθελα να αποκαλύψω ένα νέο φρέσκο αισθησιασμό, μια νέα αίσθηση που θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση. Οραματίστηκα μια διάφανη λουλουδάτη καρδιά, καθαρή και φυσική. Ένα αφηρημένο λουλούδι που δεν μπορείς να προσδιορίσεις απόλυτα, ένα λουλούδι με ''θολό'' περίγραμμα... νομίζω ότι αυτό το άρωμα μιλάει για τη γαλήνη,τη χαρά, τον αισθησιασμό.

Μια παλλομενη καρδια απο γυαλι

Το μπουκάλι έχει την πυκνότητα περίτεχνων αντικειμένων. Οι ανέμελες, κυματιστές και απαλές γραμμές του σας κάνουν να θέλετε να το κρατήσετε στο χέρι σας.

Φως, το σύμβολο της εσωτερικής ομορφιάς, μπαίνει στο μπουκάλι και το κάνει να λάμπει.

Ανακαλυψτε τη συλλογη Ever Bloom

Διαχρονικο, φωτεινο, εθιστικο

Eau de parfum 30ml - 50ml - 90ml
Ανακαλυψτε στο καταστημα

Perfumed body lotion
200ml

Perfumed shower cream
200ml

Perfumed body cream
200ml

Αρωμα: ενα μοναδικο εργο τεχνης

Στην Ιαπωνία, η ''γεύση'' του αρώματος και η αισθητική του, θεωρούνται ως μια σημαντική έκφραση του αισθησιασμού και της κομψότητας.
Ο οίκος της Shiseido είναι εμποτισμένος με την παράδοση αυτή και μοιράζεται τη φιλοσοφία προτείνοντας εκλεκτά αρώματα που είναι πάνω από όλα μια εμπειρία, ένας συνδυασμός τόλμης και καλλιτεχικής αφοσίωσης.

''Για τα μάτια υπάρχουν οι πίνακες. Για τα αυτιά, η μουσική.
Για το άγγιγμα, υπάρχουν τα αγάλματα. Αλλά τι υπάρχει για την οσμή;
Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα, πραγματικό έργο τέχνης.''

Ο πρώτος πρόεδρος της Shiseido
Shinzo Fukuhara

Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ήδη μέσα σου

Η εμπειρία